Pénteken doku/realityben lehet megnézni, hogy jött ki Curtis a rehabról

2019.03.19. 10:00

A függőség egy fontos, rengeteg embert érintő téma, amiről muszáj beszélni – erről nem is lehet vita. De azért nem Curtis volt az első ismert ember a világon, de még csak Magyarországon sem, aki átment hasonlón. Amerikában külön realityje is volt a rehabra kerülő celebeknek, ez volt a Celebrity Rehab with Dr. Drew, ami öt évadot ért meg 2008 és 2011 között. 

Ehhez képest nem tűnik túl nagy szenzációnak, hogy itthon is volt egy ismert személyiség, aki bement a rehabra majd kijött onnan, de valamiért annyira foglalkoztatja ez a téma a közönséget, vagy legalábbis a TV2-t, hogy most megszületett az első olyan hazai műsor, ami a Celebrity Rehabre hajaz. Nem sorozat lesz és nem több híresség szerepel majd benne, hanem kizárólag azt örökítették meg, ahogy Curtis kijön az elvonóról, de ennek a kedvéért még műsorváltoztatást is eszközöltek, hogy a közönség minél előbb (most péntek este) láthassa a rehabról való kikerülés drámai pillanatait. Íme a műsor trélerje.

A műsor címe az lesz, hogy Tiszta lappal, és azt maga Curtis is ajánlja természetesen az Instagramján azzal, hogy „visszatérésem drámai pillanatai”.

Ön megnézi majd a Curtisről és a rehabról szóló műsort?