Tóth Gabi úgy érzi, szerelemben-munkában újra csodálatos helyre került

2019.03.21. 13:41

Ha ön a '90-es években volt tizenéves, akkor valószínűleg azonnal Madonnától a Secret című videó jut majd eszébe arról a felvételről, amit Tóth Gabi posztolt néhány órája az Instagramon. Az énekesnő zenei kíséret nélkül énekel a felvételen, de nem Madonnát, hanem Palya Bea egy számát, amelynek címe Hazatalálok én.

A dal mondanivalóját az énekesnő szavakban is összefoglalja a videóhoz írt magyarázatban:

Igen! Volt, hogy „elnyelt a sár”! Az elmúlt években a munkáimban nem igazán úgy alakultak minden területen a dolgaim, ahogy szerettem volna... Van ilyen! – vannak hullámok, jól tudom... de most minden letisztult, ahogy az Énidő dalomban éneklem is; „A szerepem várhat, Egy kis időt kérek és összeállnak a szanaszét részek, nem kell más, csak hogy találkozzak négyszemközt önmagammal”!!! De azt is érzem, hogy végre a szerelemmel, amit Gábor iránt érzek, a munkámban is újra csodálatos helyre kerülök! Lehetőségek ezrei várnak rám! Hálás vagyok a társamnak! Magasan szárnyaló energiaszintre hozott fel engem! Minőségi, értékesebb életre! El is kezdtem bevonzani a csodákat! Hiszen ha a csodák bennünk vannak, akkor bárhova is lépünk, csodákba botlunk. Hazataláltam én! Köszönöm Palya Beának ezt a dalt, hogy megalkotta! Rengeteg nehézségen segített át! Minden a helyére kerül!

Összehasonlításképp érdemes megnézni Palya Beától az eredeti verzió klipjét is.

És ha már fent Madonnával jöttünk, hadd szerepeljen itt a Secret című klip is, ami annyiban hasonlít Tóth Gabi instavideójához, hogy

  • szintén fekete-fehér,
  • szintén rövid, platinaszőke hajjal mutatja az énekesnőt,
  • szintén elég sok dekoltázst tartalmaz,
  • szintén (részben) a saját boldogságunk megtalálásáról szól („happyness lies in your own hand”, énekelte Madonna már 1994-ben is).

További pozitív, optimista és jó zenéket tartalmazó napot kívánunk mindenkinek!