Azt még a múlt héten közzétette a TV2, hogy folytatódik az Ázsia Expressz című utazós-túlélős reality, és hogy benne lesz Demcsák Zsuzsa. Most újabb név derült ki a névsorból, Hódi Pamela is bevállalta forgatással járó kellemetlenségeket (és pénzösszeget). Sőt, nem is kellett rábeszélni, hiszen saját bevallása szerint kifejezetten várta a megkeresést:

Hogy őszinte legyek, vágytam rá, hogy megcsörrenjen a telefonom, és felkérjenek a második szériára, ezért, amikor ez megtörtént, egy pillanatig sem hezitáltam. Senkinek nem akarok bizonyítani, bárki bármit is mond, csak a pénzt szeretném megnyerni!

Egy ilyen forgatás több hétig eltart egy távoli országban, Hódi Pamela pedig kisgyereket nevel. Mi ilyenkor a helyzet? Úgy néz ki, hogy a kislány hét közben édesapjánál lesz, azaz Berki Krisztiánnál, a hétvégéken pedig a nagyszülőknél. Ebben a témában a például a következőket mondta még Hódi Pamela:

Az utóbbi heteim egyébként azzal teltek, hogy minden eshetőségre felkészüljek Natival kapcsolatban, de ő még nem tudja, mire készülök. Nem is mondom el neki egészen az utazás előtti napig.

Mindezeket a Blikk írja, a Ripostra való hivatkozással.