Először is foglaljuk össze a kapcsolat legfontosabb mérföldköveit: tavaly november elején a Való Világ 9-ben a 18 évesen beköltöző VV Vivien még Radiccsal szexelt. Az ezt követő hetek jó részét azonban már VV Krisztiánnal szexelte végig, 2018. november 23-án, szinte pont 4 hónappal ezelőtt jöttek ők össze, a 23 éves srác aztán decemberben úgy esett ki, hogy már nagyon szerelmes volt Vivienbe. Január 6-án aztán kiesett a pár női tagja is, innentől kezdve az igazi való világban, azaz a villán kívül éltek tovább együtt szerelmespárként.

Nem sokkal a Való Világ vége után aztán, már 19 évesen VV Vivien bejelentette, hogy hat hetes terhes, a baba nem a villában fogant. És aztán ezek után most a hétvégén egyszer csak azt vette észre VV Vivien ötvennégyezer követője az Instagramon, hogy hirtelen eltűnt az összes közös kép Krisztiánnal az Instagramról, sőt, olyan kép sincs a fiókban, amin a babáról-terhességről lenne szó. Gyakorlatilag csak reklámposztok maradtak, mint például a következő.

A Blikk rá is kérdezett Viviennél, hogy mi a helyzet, ő megerősítette, hogy tényleg szakítottak, de többet nem hajlandó mondani a dologról. VV Krisztián a következő képet posztolta a múlt éjjel, ebből sem derül ki semmi újdonság, mindenesetre az ő Instagramjáról is eltűntek a Viviennel közös képek.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Szakított VV Vivien és VV Krisztián

VV Vivien 19 éves és terhes. A Való Világ 9-ben jöttek össze ők VV Krisztiánnal, szinte pont 4 hónappal ezelőtt, bár a lány először mással szexelt.

394 · Mar 25, 2019 11:58am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments