Van egy Gyertek át! című műsor az RTL-en, amit Sebestyén Balázs vezet. A műsorvezető azt a kérdést tette fel a legutóbbi adásban Baukó Évának, hogy mondjon három férfit, akivel „valóban volt valami köztetek”. Erre az egykori realityjátékos Talmácsi Gábor motorversenyző nevét vágta rá, majd azt mondta, hogy több nem jut eszébe.

Az ember ebben a pillanatban azt gondolhatja, hogy Baukó Évának hirtelen leesett, hogy esetleg nem kéne ilyen dolgokat kiteregetni élő adásban a tévében, de nem, mert egy kis elhelyezkedési szünet után csak visszatér a témához, és hozzáteszi még, hogy nem volt jó a szex a motorversenyzővel, a sztorin hahotázó Sebestyén Balázs kérdésére egytől ötig terjedő skálán nullára értékeli a kalandot.

Amikor volt ez a szexuális együttlétünk, rámcsimpaszkodott, mintha a motorja lennék

– mondotta az egyébként anyaságra vágyó Baukó Éva a szórakoztató műsorban.

Talmácsi Gábor Instagramjáról ezek után a következő képet szeretnénk ideszúrni, a motorversenyző ezen mostani szerelmével látható, biztosan örültek Baukó Éva vallomásának.

A kérdéses adásrészletet itt feszengheti végig mindenki, aki a fent leírtak alapján nem tudja elhinni, hogy ez tényleg megtörtént.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Baukó Éva arról beszélt a tévében, hogy szexelt Talmácsi Gáborral

Sebestyén Balázs hahotázva firtatta, hogy egytől ötig terjedő skálán mennyire volt jó, az egykori villalakó erre nullát mondott.

100 · Mar 29, 2019 11:47am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments