IMG 7449

Liptai Claudia lánya, Gesztesi Panka tornabalesetet szenvedett

2019.03.31. 10:36

Liptai Claudia és Gesztesi Károly lánya, Gesztesi Panka már maga is kezdő influencernek számít, a 12 éves lánnyal kapcsolatos eheti legfontosabb hírt azonban édesanyja osztotta meg az Instagramon: Gesztesi Panka egy edzésen rosszul lépett és balesetet szenvedett, a Heim Pál gyermekkórház ügyeletére kellett bevinni. 

Panka az edzésen egy nehéz ugrás után rosszul lépett és komoly sérülést szenvedett. Sokkoló volt látni anyaként. A lelki könnyeket főleg az okozza, hogy ennyi befektetett munka után mi lesz a versenyekkel amiért annyit dolgozott

– írja Liptai Claudia az alábbi posztban.

Szombat este aztán újabb posztot tett közzé Liptai Claudia a kislányával, megköszönve benne a jókívánságokat és a biztatást.

Az a szeretetcunami és biztatás amit Panka a barátaitól a barátaimtól és teljesen vadidegen emberektől kapott az annyira megható és megindító, hogy állandó sírhatnékom van. Egy szülő bármit megtenne, hogy a gyereke fájdalmát átvegye. Tényleg odaadnám a fél karom ha arra lenne szükség. De látom, hogy csak az kell, hogy ennyi törődést kapjon. Úgyhogy el nem múló a hálám felétek. Köszönöm.

Gesztesi Panka saját Instagramján (még) nincs poszt ebben a témában, úgyhogy egy tornázós videót mutatunk tőle egy olyan ugrásról, ami viszont remekül sikerült.