Shawn Mendes kanadai énekest a pop hercegeként aposztrofálva tűzte címlapjára a Guardian's Observer magazin. A „Prince of pop" felirattal ellátott képet az énekes az Intagram-oldalán is megosztotta, ami Justin Bieber figyelmét sem kerülte el. Az énekes természetesen nem hagyhatta szó nélkül Mendes újdonsült titulusát, ezért kommentelt is a kép alá.

Bieber, aki nemrég elég sajátos tréfát űzött rajongóival április elsején, beszólt Mendesnek, aki szerinte még távolról sem érdemelte ki, hogy a pop hercegeként nevezzék őt. 

Bieber szerint Mendesnek még meg kéne döntenie egy-két rekordot, ha át akarja venni az ő helyét a popszakma trónján. Rivalizálásukat tovább fokozza, hogy mindketten kanadai származásúak, amire Bieber utalt is a megjegyzésében. Tudják, két dudás egy csárdában... 

Bieber azt is felajánlotta Mendesnek, hogy játsszák le  a meccset a hokipályán, ám mivel Mendes félelmetes hokijátékos hírében áll, Bieber inkább arra módosította a felhívást, hogy a korong püfölését ki is hagyhatnák az egészből. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Thank you @obsmagazine x

Shawn Mendes (@shawnmendes) által megosztott bejegyzés,

Bieber kommentjét több mint 21 ezren lájkolták. Vajon ez azt jelenti, hogy ők is Bieberrel értenek egyet, és túlzónak tartják a Mendest dicsérő szavakat? 

Ön mit gondol erről?