Iszak Esztert valószínűleg a Viva tévéből ismerik a legtöbben, de eredetileg modellkedett, és ezzel a tevékenységgel azóta sem hagyott fel. Most egy interjúban azt meséli, hogy eleinte kifejezetten szégyellős volt – hasonlókat mellesleg meglepően gyakran hall az ember a szórakoztatóiparban dolgozóktól. De Iszak Eszter már 13 éves kora óta szerepel, szóval a most 31 éves influenszer elismeri, hogy mára már nem az a félénk kislány, aki régebben volt:

Alapvetően egy nagyon szégyellős lány vagyok, eleinte kényelmetlenül is éreztem magam a fotózásokon, ám az évek során megtanultam ezt kezelni, ma már nem igazán vannak gátlásaim.

Önmagáról és karrierjéről a Lokálnak nyilatkozott Iszak Eszer, ezt a részletet emeljük még ki, a teljes interjúért ide kattintson:

Nekem is lenne egy hosszú legördülő listám olyan dolgokkal, amiket szívesen megváltoztatnék magamon. Igyekszem is fejlődni ilyen téren, nyilván van egy alapvetően jó genetikám, de oda is kell figyelnem a megfelelő étkezésre, és a mozgásról sem szabad megfeledkeznem.

Azok kedvéért, akik nem ismerik behatóbban Iszak Eszter Instagramját, mutatunk egy példát arra, hogy mi az eredménye a fent említett jó genetikának, megfelelő étkezésnek, mozgásnak és félretett szégyellősségnek.