Még 2017-ben volt, hogy Gáspár Bea megnyerte a Konyhafőnök VIP című főzőműsort, de még mindig tud újdonságokat mondani a vetélkedőről, amit végülis ő nyert meg, maga mögé utasítva Kovács Katalin kajakozót. Gáspár Bea azt mondja, kis híján összeomlott a stressztől, mert úgy tűnik, kicsit olyan volt a helyzete a felvételek alatt, mint Fodor Zsókának a Békéscsabai Színházban:

Mindenki félt a főzőtudásomtól, kivéve Kovács Katit, aki vérbeli olimpikonként úgy érkezett, hogy győzni fog, nincs más opciója. [...] Kata a gondolatot sem tudta elviselni, hogy második legyen, nem is viselkedett velem sportszerűen. Az összes többi celeb versenyző neki szurkolt, az ő öltözőjében volt, őt biztatta. Az én öltözőm kongott az ürességtől, a szerkesztők a lányomat, Evelint hívták fel, hogy jöjjön be nekem szurkolni.

Gáspár Bea már csak azért is mondja, hogy megedződött, mert az élet más területein is hozzászokott már, hogy nehezebb a helyzete. Például a konyhafőnökös győzelme után szponzort keresett egy főzős youtube-csatornához, de...

Két ügynökséget kerestem meg a műsor után. [...] Volt, aki nem is válaszolt, cigányokkal kevesen szeretnek reklámozni.

Erről és férjéhez, Gáspár Győzőhöz fűződő viszonyáról még ennél többet mesélt Gáspár Bea a Borsnak, itt olvashatja el a teljes interjút.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Gáspár Bea úgy érzi, nem voltak vele sportszerűek a Konyhafőnök VIP-ban

Mindenki Kovács Katalinnak szurkolt, amíg ő egyedül maradt, a verseny közben és után is: „cigányokkal kevesen szeretnek reklámozni”.

0 · Apr 20, 2019 01:18pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments