Vajna Tímea újra Budapestről posztol a közösségi médiában. Az Instagramján az utóbbi pár napban a Mr. Funk fánkozó promóposztjai jelentek meg, de szombat délután, Andy Vajna halála után pontosan három hónappal arról írt, hogy mennyire hiányzik neki volt férje. Az alábbi szöveget egy olyan képhez fűzte hozzá, amin egy ágyon ülve egy laptopot néz, Rambo 70 feliratú pólóban.

Negyedév telt el... Soha nem éreztem még ilyen fájdalmat, mert nemcsak a férjemet veszítettem el, hanem a társamat, a lelki támaszomat, az igaz barátomat és a legfontosabb embert az életemben, akire mindig felnéztem. Mindentől és mindenkitől megvédtél és most magamra maradtam. Nagyon tanulságos volt ez az elmúlt 3 hónap (is)...és a java még hátra van, de eddig is rengeteget tanultam emberekről, barátokról, üzleti dolgokról, döntésekről, az emberek pénzhez való viszonyáról... Folytatom, amit felépítettél és remélem, hogy büszke leszel rám. Harcolok Érted, harcolok kettőnkért és tudom, hogy majd fentről segítesz nekem és fogsz adni jeleket. Megpróbálok erős maradni, a megérzéseimre és az eszemre hallgatni... Nagyon hiányzol!

Vajna Tímea nem szeretné, hogy a posztjait itt embedeljük, ezért nem embeddeltük, szóval ha meg szeretné tekinteni a bejegyzést eredetiben, kérjük, kattintson át az Instagramra! A borítóképet Andy Vajna budapesti temetésének napján készítette az Index fotósa.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Vajna Tímea: „Nagyon tanulságos volt ez az elmúlt 3 hónap”

„Rengeteget tanultam emberekről, barátokról, üzleti dolgokról, döntésekről, az emberek pénzhez való viszonyáról...” – írja az özvegy Andy Vajna halála után 3 hónappal.

20 · Apr 20, 2019 02:51pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments