Március végén jött a hír, hogy Nicolas Cage negyedszer is megházasodott, de az 55 éves színész négy nap után kérte a házasság érvénytelenítését. Az alábbi fotón ez a bizonyos exfeleség látható Cage oldalán, a hölgyet úgy hívják, hogy Erika Koike.

A TMZ megszerezte a házasság érvénytelenítése érdekében beadott papírokat, amikből kiderül, hogy Cage arra hivatkozva kérte 4 nap után a házasság érvénytelenítését, hogy

felindultságában cselekedett, anélkül, hogy felismerte vagy megértette volna cselekedeteinek következményeit.

Koike szerint azonban ilyen alapon nem lehet megszüntetni egy házasságot, de persze ő sem akar feltétlenül Cage felesége maradni, szerinte se illenek össze, szóval neki bőven elég, ha kap egy kis tartásdíjat, mint exfeleség. Mindenesetre azt is állítja, hogy az érvénytelenítés utáni kérelem benyújtása után 12 nappal a színész azt javasolta neki, hogy próbáljanak meg mégiscsak együtt maradni, szóval a pillanatnyi elmezavar kizárva.

Cage ezen felül azt is felhánytorgatja az okiratok szerint, hogy a házasság csaláson alapult, de ennek részleteiről több nem derül ki, viszont erre Koike azt mondja, hogy munkalehetőségektől esett el a színésszel való kapcsolata miatt, és most Cage megalapozatlan vádjai is kárt okoznak neki, szóval már csak ezért is érzi úgy, hogy pénz jár neki a házasságkötés kapcsán.