Nyaralása alatt került kórházba Hajdú Péter

2019.04.25. 09:53

Nem várt élményekben lett része Hajdú Péternek ciprusi utazásakor. A showman szerelmével, Alföldy Annával utazott a szigetre, hogy pihenjenek egy kicsit, ám romantikázás helyett a kórházlátogatás lett a programjuk. 

Hajdúnak először csak hasi görcsei voltak, majd később belázasodott és annyira erős fájdalmai lettek, hogy fel kellett keresnie a legközelebbi kórházat. Mint kiderült, gyomorinfluenzát kapott. 

Négy napra utaztunk ki, ebből sajnos kettő és felet feküdtem. Sőt, kórházba is kerültem. Nagyon felment a lázam, rosszul éreztem magam. Az egyik kinti barátom bevitt a helyi klinikára. Lázcsillapítót kaptam, azt mondták az orvosok, ha nem megy le a lázam, akkor bent is kell maradnom, de végül fél nap után kiengedtek. Utána már jöttünk is haza

- nyilatkozta Hajdú Péter a Ripostnak, aki még az indulásuk előtt megbetegedett, de  a  tünetek csak nyaralásuk alatt jelentkeztek. 

Bár a pár már hazajött, a showman még mindig nincs jól:

Még mindig nem vagyok igazán jól, már a negyedik napja húzódik a betegség. Igazából semmi olyan módszer nincs, amivel azonnal meg lehetne szüntetni a gyomorinfluenzát, probiotikumokat írt fel az orvos.