A producer/showman a Hot! magazinnak adott exkluzív interjút azzal kapcsolatban, hogy mi is a helyzet közte és  jelenlegi barátnője, Alföldy Anna között. Február végén derült ki, hogy Hajdú Péter egy 25 éves modellel jár. Mivel nem volt titok a lány neve, ezért egy korábbi interjúból ki lehetett róla deríteni ezt-azt, így írtuk meg, hogy korábban már megkereste a Playboy, de nem vállalta be a meztelen fotózást, viszont szerepelt a VIASAT3 realityjében, a Flúgos futamban.

Később Alföldy Anna elmesélte, hogy milyen is volt Hajdú Péterrel való megismerkedése. Elárulta, hogy eleinte nem tudta mire vélni az egészet. Most viszont már a közös jövőről beszélnek, illetve arról, hogy nem terveznek semmit, mert mind a ketten "megütötték már a bokájukat."

Hajdú azt nyilatkozta a lapnak, hogy már sikerült összecsiszolódniuk, de nem fogja azt mondani, hogy Annával akarja leélni az életét, mivel ezt már kimondta egyszer egy másik nőnek.

Nem költözünk össze, az még várat magára.

- mondta, ugyanakkor azt is hozzátette, hogy már nincs az, mint szingliként, hogy nem kell elszámolni az idejével, nem kell a másikhoz igazítani az életét, de, mint fogalmazott:

Annáért megérte feladni a szabadságomat.

Ezt bővebben is kifejtette:

Nem lennék együtt Annával, ha nem szeretném. A négy fal között én egy érzelmes férfi vagyok, de az utcán nem fogom nyalni-falni a páromat. Erre neki sincs igénye.

Ami pedig a gyerekeket illeti: Hajdú Péter lánya és fia nyitott arra, hogy találkozzanak apjuk barátnőjével, de erre még nem került sor. Hajdú nem erőlteti a dolgot, szóval, ha a gyerekek úgy akarják, akkor majd ez is meglesz. Alföldy Anna sem görcsöl azon, hogy meg kell szerettetnie magát velük, de érzi, hogy minden a legnagyobb rendben lesz, és jó barátja lesz Noncsinak és Dávidnak.