Pamela Anderson kiakadt amikor a szegény gyerekeknek szánt pénzt a Notre-Dame-nak akarták adni. Lelépett az adománygyűjtő gáláról, és Twitterre is posztolta, hogy szerinte a párizsi katedrálist már elegen támogatták.

Az 51 éves színésznő pasijával, a 33 éves, focista Adil Ramival vett részt az Olympique Marseille gáláján. Az adományozó bulit azért szervezték, hogy pénzt gyűjtsenek a Marseille-i szegény gyerekeknek. 

A party csak addig volt felhőtlen Pameláéknak, amíg ki nem derült, hogy a szervezők egy elég nagy összeget szánnak a nemrég leégett Notre-Dame újjáépítésére, mint ahogyan már sokan mások is tették, mint pl. Salma Hayek férje. Ekkor kiviharzott a gáláról és utána még Twitterre is posztolt.

Bizonyára a szenvedő gyerekek Marseilles-ben jobban fel tudták volna használni az a 100 000 eurót, mint a templom ami már egy milliárdot is kapott milliárdosoktól.

Anderson abban reménykedik, hogy ezt az egészet felülvizsgálják és oda adják a pénzt, ahol tényleg szükség van rá, azaz a francia városnak, ahova eredetileg is szánták. 

Ezzel sokkal jobbá tehetnénk az életet.

Az Olympique Marseille nem válaszolt a színésznő szavaira. de azt mondták, hogy 490 119 dollárt gyűjtöttek a helyi gyerekek számára.

Amúgy a Notre-Dame újraépítésére adományozott összeg tényleg elég magas, az egy milliárd dollárt is eléri.Több híresség is jelezte már, hogy ennyi pénzből komoly dolgokat lehetne elérni a természetvédelem területén.