Azt nem tudni, hogy Ariana Grandét miért foglalkoztatta ennyire a depresszió (hiszen nem sok oka van szomorkodni, a TIME még 2019 legbefolyásosabb emberei közé is beválasztotta), az biztos, hogy az Instagram-sztorijában egy olyan, a betegségről szóló idézetet tett ki a múlt héten, amit korábban Carrey is megosztott:

A depresszió az, amikor a tested az  mondja: „Nem akarok többé ez az ember lenni. Nem akarok az álarc mögé bújni, amit a világ előtt hordasz.” A depresszió szóra (depressed) úgy kellene ezúttal gondolnod, mint hosszú pihenésre (deep rest). A testednek szüksége van rá, hogy kipihenje magát, mivel elfáradt abban, hogy azt a szerepet játssza, amivel a külvilág elől takarod magad.

Húsvéthétfőn Jim Carrey észrevette Ariana posztját, és üzent is neki Twitteren:

Ariana Grande, olvastam, hogy kedvesen megemlítettél engem és azt az idézetet is, amit a depresszióról mondtam. Egy csodálatos barát és tanár, Jeff Foster találta ki a deep rest-elméletet. Nagyra értékelem a nyitottságod. Szabadságot és békét kívánok neked! Áldottnak érzem magam, amiért egy ilyen csodálatos ember tisztel engem.

– olvasható Jim Carrey Twitter-posztjában. 

 Ariana válasza sem váratott sokat magára:

Köszönöm a kedvességet. Nem hiszem, hogy fel tudod fogni, mennyire csodállak, és mi mindent jelentesz számomra. Köszönöm, hogy időt szántál a válaszra, hatalmas inspiráció vagy. 

Ezután Grande, aki nemrégiben alaposan elrontotta az egyik tetoválását, még egy viccet is megeresztett: 

Alig várom, hogy rátetováljam a tweetedet a homlokomra!