Ha az ember anyák napja után felmegy az Instagramra, nem más fogadja, mint egy sor fotó, amit hírességek az anyukájukról posztoltak. Alább összeszedtük a legérdekesebb, legjobb fotókat.

Liptai Claudia az alábbi poszttal emlékezett édesanyjára. A fekete-fehér fotó mellé többek között a következőket írta:

Erős vagyok, felnőtt vagyok, de néha ugyanaz az elveszett kisgyerek, aki bizonytalan mindenben, és aki csak annyit szeretne hallani: Diácskám, semmi baj nincs, gyere, bújj hozzám! Nem is kérnék sokat mindössze szeretnék csak egy percre még a kislányod lenni.

Mihalik Enikő a következő képet kereste elő a fotóarchívumból anyák napjára:

Cinthya Dictator kettő fotót posztolt egyben, de ezek nem olyan régi fotók, mint amiket fentebb mutattunk. A képek hangulata is merőben más.

Lilu posztja azt a kérdést teszi fel, hogy mivel tudja az ember megköszönni az érdesanyjának, hogy annyi mindent tett és tesz az emberért.

Hogy kell a mindent megköszönni? Erre Te azt szoktad mondani: „azzal, hogy boldog vagy, Cincus”.

 Osvárt Andrea szintén egy régi képet posztolt.

Tóth Gabi úgy posztolt idén először anyák napján, hogy most már tudja, jövőre ilyenkor ő is anyuka lesz.

 A végén persze nem felejtjük el, hogy Sarka Kata pedig azzal ünnepelte anyák napját, hogy bejelentette, hogy megszületett harmadik gyermeke. Valamint, hogy ne csak nők szerepeljenek ebben az összeállításban: egy férfi hírességnél is találtunk anyáknapi posztot, Till Attilánál, aki a bátyjával együtt látható az alábbi képen.

A borítóképnek használt illusztráció forrása természetesen a Fortepan.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Instahíradó anyák napja után: anya-lánya fotók hírességektől

Liptai Claudia, Osvárt Andrea és Mihalik Enikő jó régi, gyerekkori képeket posztolt, Lilu és Cinthya Dictator felnőttebb újabbakat.

8 · May 06, 2019 03:00pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments