Rékasi Károly: "Szeretném a magam útját járni"

2019.05.07. 08:27

A Barátok közt színésze legutóbb arról beszélt, hogy az évekkel korábban történt autóbelesete lelkileg annyira megviselte, hogy öngyilkos akart lenni. A nehéz időszak után, visszatért az RTL-es sorozatba, újra lehetett hallani, mint Tom Cruise magyar hangja, illetve színpadra is állt. Utóbbinak viszont valamilyen szinten búcsút intett. 

Korábban arról lehetett olvasni, hogy Rékasi Károly közölte Nemcsák Károllyal, a József Attila Színház igazgatójával, hogy ha bizonyos ügyekben nem tud előbbre lépni, akkor távozni fog. Ezt követően fel is mondott, de mint kiderült: nem hagyta el teljesen a színházat. Két előadást, a Boldogság és a Vágyrajárók című darabot tovább játssza Pikali Gerdával.

A további tervekkel kapcsolatban a következőt mondta Rékasi:

Az eddigi fix munkáim megmaradtak, de jelenleg nem várnak sehova, nincs más kőszínházi megkeresésem. Sokkal inkább szeretném a magam útját járni, ami azon a kijelölt csapásvonalon halad, amit Gerdával elkezdtünk a Boldogsággal és a Vágyrajárókkal. Jelenleg keressük a következő közös projektünket az említett darabok alkotóival, amivel szintén az országot járnánk, illetve – ha minden az elképzelések szerint alakul – egy színház is befogadja majd az előadást.

(Bors)