Tóth Gabi április végén jelentette be, hogy terhes, de Kiss Ramónához hasonlóan ő sem szeretne hosszú időre eltűnni a tévéképernyőkről. Az énekesnő a TV2 új műsorának, a Sztárban sztár leszeknek lesz az egyik mestere. 

Az énekesnő Instagram-oldalán is megosztotta a hírt:

ÉÉÉÉÉÉSSSS TÁDÁÁÁMMM!!! Újra képernyőn, nem is akármilyen műsorban láthattok viszont! A Sztárban Sztár leszek egyik "Mestere" lehetek Bereczki Zoltán, Horváth Tamás és Pápai Joci mellet:) Gyertek és jelentkezzetek mert eljött a TI időtök, hogy átélhessétek ezt a szuper kalandot ** Persze csak ha ügyesek vagyok..* szigorúak leszünk, de arra törekszem majd, hogy egy szuper csapatot találhassak akiknek átadhatom majd tapasztalataimat a versenyben..* Nagyon várom már a kezdést!! * addig is ölellek benneteket a kis pocaklakómmal együtt *

A Sztárban sztár leszek a TV2 új műsora lesz, ugyanis a több éve futó Sztárban sztárral ellentétben, ahol hírességek versenyeztek egymással, itt hétköznapi emberek állnak majd a színpadra.

Tóth Gabi már szerepelt a műsor 3. évadában, versenyzőként. "Mestertársai" Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tamás lesznek.