Tyra Banks, akit talán legtöbben a Topmodell leszek! műsorvezetőjeként ismerhettek meg, 22 évvel ezelőtt szexi bikinis címlapfotón pózolt. Most ugyanabban a fürdőruciban mutatta meg magát, immár 45 évesen.

Nézze meg, mennyit változott a modell teste!

Nemrég elég nagyot ment a 10 year challenge, amiben az emberek és sok sztár is mostani és 10 évvel ezelőtti fotókat posztoltak magukról. Érdekes és vicces volt látni, ki hízott meg vagy fogyott le, és ki néz ki ezerszer jobban most, mint fiatalabb korában.

Tyra Banks most mindenkire rávert pár évet, és 22 éves kihívást csinált, ráadásul a Sports Illustratedben, ahol Palvin Barbara is pózolt nemrég. A fotóval valódi képet szeretett volna adni a teste változásairól, bár az látszik, hogy azért nem hamburgerrel tömte magát az elmúlt évek alatt.

Az (ex)modell 1997-ben pózolt a magazin címlapján először. Ezt a piros és rózsaszín pöttyös bikinis képét alkotta újra, most már 45 éves fejjel. A szexi címlapot főleg azért csinálta, mert tiszta képet akar mutatni mindenkinek a saját testképéről. Tyra Banks azt is írja egy posztban az Instagramon, szereti magát, bár korábban úgy gondolta, le kéne adnia 30 fontot (ami kb. 13,6 kiló).

Az Instán meg is nézheti mind a két képet:

Először arra gondoltam, ugyanúgy kellene kinéznem a címlapon, mint régen.

Aztán ez mégsem sikerült ez neki, de nem bánja. Ha nem is hambit evett, de fagyit annál inkább, kb. minden ízt szeret. Tyra Banks szerint fontos az egészséges életmód, a mozgás, de:

néha megengedhetjük magunknak a jeges finomságot.