Jelenleg Jamaicán forgatják a következő James Bond-filmet, illetve éppen ez a legfrissebb hír, hogy most pont mégsem forgatják, méghozzá a főszereplő Daniel Craig sérülése miatt. Az 51 éves brit színésznek futnia kellett egy jelenetben, de szemtanúk szerint megbotlott-megcsúszott, elesett, és bokasérülést szenvedett.

Daniel Craiget a sérülés miatt az USA-ba szállították repülővel, a forgatást azonban le kellett állítani. A most következő hétvégétől a film gyártásának a helyszíne a Pinewood Studios lett volna Londonban, de ezt el kellett napolni mindaddig, amíg a James Bondot alakító színész lába meg nem gyógyul. A film készítői remélik, hogy a forgatásnak nem kell sokáig állnia, hiszen egy ilyen kimaradás rengeteg felesleges költséget okoz (bár nem tudjuk elképzelni, hogy ne lenne biztosításuk ilyen esetekre).

A The Sun című lapnak nyilatkozó szemtanú szerint Craig roppant dühös lett az eséstől, ami ráadásul eléggé fájhatott is neki, mert a színész a frusztráltságtól a földhöz vágta a zakóját.