Kezdetét vette a 25. James Bond-film forgatása, a 007-est alakító Daniel Craig Jamaicában látott munkának, és már az első napon adott egy kis feladatot a dublőrjének is. 

Az utóbbi napokban egyre több minden derül ki a jövő áprilisban bemutatásra kerülő 25. Bond-filmről. A titkosügynök főellenségét például Rami Malek alakítja majd, de Ana de Armasról, Dali Benssalah-ról és Lashana Lynchisről is tudható, hogy szerepet kap a filmben. 

Az új 007-es első forgatási napján Craig napszemüvegben és sötét ingben vezetett egy világoskék Land Rovert egy zsúfolt jamaicai utcában. Noha kemény akciójelenetekről még szó sincs, azért már az első napon beállt Craig dublőrje is, biztos, ami biztos. 

A színészről, akinek a mostani az 5. Bond-filmje, korábban már többször is felmerült a pletyka, hogy nem bújik többé a 007-es bőrébe, de aztán ezt a mostani részt mégis elvállalta. 

Pedig rengetegen pályáznának a helyére, legutóbb Chris Hemsworth vallott arról, hogy szívesen átvenné Craigtől a stafétabotot. Jó tudni, hogy Hemsworthnek is vannak még álomszerepei, főleg azután, hogy elárulta, mennyire hidegen hagyta az első két Thor-filmje. A 007-es első forgatási napján készült képeket a Splash News tette közzé az Instagramon, további fotókért kattintson Daily Mailnél nézhet meg