Jennifer Lawrence február elején jelentette be, hogy eljegyezte szerelme, Cooke Maroney. Mivel a színésznő szereti visszavonultan megélni a magánéletét, a közösségi oldalakon sem szerepel, nem sok mindent lehet tudni a pár életéről. A stylistjainak köszönhetően az viszont kiderült, hogy a hétvégén volt az eljegyzési partijuk. 

Hiába próbálja elkerülni a lesifotósokat, néha azért mégis beléjük fut Jennifer Lawrence, amikor éppen a vőlegényével andalog, ilyenkor pedig olyan képek születnek, melyekről ordít, hogy mennyire szeretik egymást. 

Most is Maloney-val kapták le, ahogy Manhattanben sétálnak. 

Pontosan ebben a ruhában fotózta le őt Jill Lincoln és Jordan Johnson, Lawrence stylistjai, vagyis a két kép készítése között nem telhetett el sok idő. Jill és Johnson Instagram-oldalán az alábbi komment olvasható a kép mellett:

Itt jön! Nem is tudnánk boldogabbak és izgatottabbak lenni, hogy Jennifer Lawrence hamarosan Mrs. lesz! Ezen a hétvégén ünnepeltük meg őt és a vőlegényét. 

A kép arról árulkodik, hogy az eljegyzést egy kerti partin ünnepelték meg, ahol Jennifer Lawrence ragyogó formában volt. A színésznőhöz közeli források szerint a pár egy visszafogott, családi esküvőt tervez.