Tegnap írtuk meg, hogy Kapócs Zsóka a Facebookon tette közzé, hogy hét és fél millió forint kárt okozott neki egy vállalkozó, és az illetőt névvel-képpel meg is nevezte a posztban. Az azóta eltelt kicsit több, mint egy napban a csalással vádolt férfi nyilatkozott a Blikknek, azonban mások is jelentkeztek, hogy szintén megkárosította őket ez a férfi – egyikük szerkesztőségünknek küldött névtelen e-mailt.

Kapócs Zsóka modell-műsorvezető, aki egyébként Habony Árpád második felesége volt, többek között azt mondta a Blikknek, bíróság elé viszi az ügyet:

Nem akarom, hogy mást is becsapjon, hogy úgy járjanak, mint én. Nem azért megyek a bíróságra, hogy visszaszerezzem a pénzemet, hanem, hogy börtönben lássam.

A csalással megvádolt férfi azt mondja, áll elébe a pernek, hozzátéve többek között azt, hogy Kapócs Zsóka „sem engem, sem a munkásokat nem vette emberszámba”, valamint a következőket:

Bár volt, amiben hibáztunk, valóban van elszámolási vitánk, nem gondolom, hogy ez okot adhat arra, hogy a nagy nyilvánosság előtt rágalmazzon.

A történethez hozzátartozik, hogy a Fresh Viki néven ismert Gyulai Viktória szintén állítja, hogy ez a férfi még 10 évvel ezelőtt férfi okozott neki kárt, sőt, a szerkesztőségünkhöz érkezett névtelen levél beküldője ugyancsak állítja, hogy őket ugyanez az illető „lopta meg”. A levél beküldője egy linket is küldött egy olyan további 2009-es esetről, ahol megintcsak ennek a férfinak a neve merült fel egy hasonló ügy kapcsán, ahol hokiszurkolókat utaztatott egy magyar cég Zürichbe egy meccsre, de a szurkolók nem kapták meg, amire befizettek. Az esetet annak idején az Index is megírta.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nyilatkozott a férfi, akit Kapócs Zsóka csalással vádol

A férfi szerint Kapócs Zsóka őt nem vette emberszámba. Jelentkezett azonban két másik károsult is: Fresh Viki és egy névtelenséget kérő olvasónk.

26 · May 15, 2019 09:41am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments