Fluor Tomi és Diaz, a WellHello együttes két tagja közös alkartetoválást csináltatott az együttes nevével.

A WellHello 5 évvel ezelőtt, 2014-ben alakult, erre az 5 évre tekint most vissza a két alapító tag. Fluor Tomi ezt írja a posztban:

Az elmúlt 5 év alatt megéltünk legalább húsz évnyi történést Diazzal. A legdurvább koncertektől, forgatásoktól, bandázásoktól, szürreál eseményektől a nehezen átvészelt támadásokig, lehúzásokig, árulásokig nagyjából mindent, amit a siker magával hozhat, de semmi nem szakított el minket. Ha van barátságpróba, nekünk jópár jutott és ha nem hittünk volna végig egymásban a legszarabb helyzetekben is, akár még bukás is lehetett volna a sztori vége. A kapcsolatunk nem szakmai, hanem baráti és most már mindegyikünkön ott a csapat logója, hiszen a legvégén mindig ketten vagyunk, akik fixen számíthatnak egymásra, bármit is dobjon elénk az élet. Köszönök mindent, barátom!

A 31 éves zenész a következő összehasonlító képet is megosztotta: új videójában ugyanazok a haverjai szerepelnek, akik 2005-ös klipjében.

Mindez a Barátom című dal promócióját (is) szolgálja, aminek a klipje még egy hete sem került fel a Youtube-ra, de már közelíti a félmillió megtekintést.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Fluor Tomi és Diaz közös wellhellós tetoválást csináltattak

Az elmúlt 5 évnek állítottak emléket – Fluor Tomi azt írja, együtt átvészeltek támadásokat, lehúzásokat, árulásokat.

8 · May 16, 2019 10:14am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments