Nagy a szerelem Árpa Attila és a nála 19 évvel fiatalabb szerelme, Alexandra között. A lány féléve már az édesapjának is bemutatta a színészt, és már a gyerekvállalásról is beszéltek. Kapcsolatukról és a kettejük közötti korkülönbségről a Bestnek mesélt a pár. 

Árpa Attila először egy magazinban látta meg Alexandrát, személyesen pedig 2014-ben, a Thália Színházban találkoztak egymással. Ekkor mindkettejük kapcsolatban élt. Később, amikor a színész Németországba ment, ahol nemcsak pihent, de dolgozott is, a kislánya, Amira mellé keresett egy felügyelőt. Csakhogy nem az aktuális barátnőjére, hanem Alexandrára gondolt.

Talán furcsa, de nem az akkori barátnőm mellett döntöttem, hanem Alexandrának szóltam, hogy tartson velünk. A volt kedvesem ugyanis nem értett a gyerekekhez, és ha őszinte akarok lenni, hozzám sem

- nyilatkozta a színész a Bestnek. 

Alexandra nagyon jól kijön Árpa Attila kislányával, ami nem is olyan meglepő, mivel korábban pedagógiai asszisztensként is dolgozott. 

A vidéki Alexandra már otthon is megmutatta párját, noha félt, mit fognak szólni hozzá a szülei. Legnagyobb megkönnyebbülésére azonban édesapját nem zavarja, hogy lánya választottja szinte vele egyidős. Árpa Attila így nyilatkozott a kérdésről:

A kettőnk közti korkülönbség nem olyan nagy, a sztárvilágban ennél durvább példák is léteznek. Egyszóval, nem érzem magam annyinak, ahogy esztendős vagyok. 

A 47 éves Árpa Attila és szerelme között még a gyerekvállalás is szóba került, igaz, általában viccel ütik el a kérdést. Jelenleg mindkettejük inkább a munkájukra koncentrál.