Árpa Attila annyira elegáns és férfias jelenség (majdnem, mint Nagy Ervin), hogy meghívták Európa legnagyobb Thomas Breitling-boltjának március 16-ai megnyitójára. Az eseményen beszéltették is, és mivel a márka az elképesztően igényes stílusosságával kíván(t) berobbanni a magyar köztudatba, adott volt, hogy a rendezőnek ebben a témában kell nyilatkoznia. 

Azt akarták megtudni tőle, hogy mitől igazi férfi a férfi, ő pedig hozzáértő személyként készséggel válaszolt: 

„Ha egy férfinak gondolkodnia kell azon, hogy mit vegyen fel, hogy stílusos legyen, az már régen rossz. Én a klasszikus úriember vonalat igyekszem képviselni, de sajnos azt vettem észre, hogy egyre kevesebben vagyunk, kihalóban van az igazi férfiasság.”

Ma nem látok már mást, csak metroszexuális kisfiúkat, és ez nem jó irány, ezzel nem lehet egy nőt elbűvölni

- tette hozzá végül. Árpa Attila annak ellenére, hogy szeret drága ruhákba bújni, és határozott véleménye van a férfiasságról, olykor metróra is száll (kivéve, amikor a kocsijával maratonfutókat akar elütni viccből). Úriember mivoltát egyébként mi sem bizonyítja jobban, hogy annak idején ököllel verte volna be mindenkinek az arcát, aki csúnyát mond a családjára, erről azonban már leszokott