Majdnem egy évvel ezelőtt volt, hogy felröppent a hír, hogy készül a Dr. Szöszi című vígjáték harmadik része, továbbra is Reese Witherspoon főszereplésével. A 43 éves, Oscar-díjas színésznő azt mondta most Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában, hogy még mindig tárgyalások folynak a harmadik mozifilm elkészítéséről, és gondolkozik azon, hogy elvállalja a szerepet.

A műsorból ezt a hírt többek között a Just Jared szemlézte, de eléggé rossz néven vesszük tőlük, hogy azt a fontos információt kihagyták a leiratból, hogy Reese Witherspoon rájött, hogy mi az az egyetlen dolog, amiben az egyébként mindenben zseniális Meryl Streep béna. A téma persze azért került elő, mert Streep szerepel a Hatalmas kis hazugságok második évadjában (lehet, hogy abból is lesz harmadik!), és Witherspoon alapvetően azért szerepelt a műsorban, hogy ezt a sorozatot promózza.

Áradozott is lelkesen arról, hogy mennyire jó élmény volt a Hatalmas kis hazugságokat forgatni, és elmesélte, hogy elmentek mindannyian együtt bowlingozni, és az Élő Legenda Meryl Streep is velük ment, mert ő annyira jófej, hogy még bowlingozni is elmegy a kolléganőivel. Na és itt jött a nagy meglepetés: Meryl Streep mindenben jó, de

szarul bowlingozik.

Ezeket a fontos információkat még egy roppant humoros minijelenettel tudjuk megfejelni, amelyben Reese Witherspoon és Ellen DeGeneres azon veszekszik, hogy melyikük jobb barátnője Jennifer Anistonnak. Magát Anistont is felhívták telefonon, hogy a kérdést eldöntsék, de a válasz sajna csak a következő adásban fog elhangozni.