A Blikk szúrta ki, hogy miután egy New York-i árverésen 91,1 millió dollárt, vagyis 27 milliárd forintot zsebelt be Nyúl című szobráért Jeff Koons, Cicciolina egykori szerelme, a nő egy régi képet töltött fel a férfiről Instagram-oldalára, melyen Koons közös fiukkal látható. 

Apa és fia

- olvasható a rajzolt kép mellett, ami Koonst és az akkor még kisgyerek fiát ábrázolja, aki ma már 27 éves. 

A 64 éves művész 1991-ben vette el Cicciolinát, 1992-ben pedig megszületett közös gyermekük, Ludwig. A kisfiú születése után nem sokkal azonban zátonyra futott Cicciolina és Koons kapcsolata, és elváltak. 

A művész meghökkentő, teátrális alkotásairól híres, ő készítette például Lady Gaga 2013-ban megjelent, Artpop c. cédéjének borítóját is. 

Bár Jeff Koons minden kétséget kizáróan nem küzd anyagi gondokkal, Cicciolina szerint, aki miután beperelte az olasz államot, hazaköltözne Magyarországra, a milliárdos művész nem nyúl mélyen a zsebébe, hogy a fiát támogassa. 

Jeff Koons 1995-ben egyébként újra megházasodott, második feleségétől pedig 6 gyereke is született. Egyik fia, Kean ugyan csak május 28-án ünnepli 17. születésnapját, a büszke apuka azért már feltolt egy közös képet magukról az Instagram-oldalára.