DSC8952

Több műsortól, például Sebestyén Balázsétól is búcsúzik az RTL

2019.05.23. 08:50 Módosítva: 2019.05.23. 08:53

A Bors figyelt fel rá, hogy Sebestyén Balázs reggeli rádiós műsorában árulta el, hogy az RTL-en futó Gyertek át! című show-jából nem rendelte be a csatorna a következő évadot. A tévés/rádiós azt mondta, több műsortól is megválik az RTL. 

A rádiós műsorban Rákóczi Feri arról kérdezte az egyik betelefonálójukat, hogy milyen műsorokat néz a tévében. A hallgatójuk elmondta, hogy többek között Sebestyén Balázs Gyertek át! című műsorát kíséri figyelemmel. Ekkor árulta el Sebestyén Balázs, hogy lehet, már nem sokáig nézheti. 

Ha forgatnánk, akkor meghívnálak, de már nem forgatunk. És valószínűleg már nem is fogunk. Egy csomó jó műsort elkaszálnak az RTL-en, ez az egyik. Lehet, folytatjuk, de most van egy kis szünet, úgy mondják, „nyári szünet”, meglátjuk, mi lesz ősszel

- olvasható a Bors cikkében Sebestyén Balázs válasza. 

Az újság megkérdezte az RTL Klub Marketing és Kommunikációs igazgatóságát, hogy mi igaz a hírből. A csatorna megírta nekik, hogy a Gyertek át! erre az évadjára tervezett összes részét felvették már, a nézők pedig szeretik a műsort. Arról, hogy folytatódni fog-e a jövőben, időben adnak tájékoztatást. 

Az viszont biztos, ha esetleg még el is búcsúzhatunk a Gyertek át!-tól, ősztől ismét lesz X-Faktor, sőt, egy új reality show-val is előrukkol a csatorna. A Love Island műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Lali lesz.