GettyImages-902013320

Emilia Clarke ezután kétszer is meggondolja, vállaljon-e meztelen jelenetet

2019.05.24. 13:19 Módosítva: 2019.05.24. 14:15

Volt pár meztelen jelenete a Trónok harcában, ami pont elég volt neki. Emilia Clarke olyannyira nem szeret a képernyőn pucérkodni, hogy ezért utasította vissza, hogy szerepeljen A szürke ötven árnyalatában. 

A színésznő a The Hollywood Reporternek adott interjújában beszélt arról, mennyire elege van, hogy néhányan még mindig a Trónok harcás meztelen jelenetéről kérdezik. 

Emilia Clarke többször is megvált ruháitól a Trónok harca sorozatban, például a három évvel ezelőtti évadfináléban, ahol mindenki láthatta a színésznő melleit. Akkor ugyan felmerült a gyanú, hogy nem is az ő teste látható a filmben, a színésznő büszkén kijelentette, hogy nem használtak testdublőrt, valóban ő állt a kamerák elé anyaszült meztelenül. 

The Hollywood Reporter friss interjújában is felmerült a téma, amikor arról kérdezték, miért nem vállalta el A szürke ötven árnyalatának főszerepét. 

Nos, Sam egy igazi bűvész, (Sam Taylor-Johnson, a film rendezője). Imádom őt, a képzelőereje bámulatra méltó, de az utolsó alkalom, amikor meztelenül álltam a kamerák elé, már nagyon-nagyon régen volt, mégis állandóan erről kérdeznek, csak azért, mert nő vagyok. Borzasztóan idegesít, teljesen kivagyok tőle. Azért meztelenkedtem, mert ezt kívánta a szerepem, nem pedig azért, hogy a srácok megbámulhassák a mellemet, az ég szerelmére!

- fakadt ki a színésznő.

Emilia Clarke a Marie Claire 2015-ös interjújában is elmondta, mennyire szeretne együtt dolgozni Sam Taylor-Johnsonnal, de A szürke ötven árnyalatában rengeteg meztelen jelenet kellett volna vállalnia, ami elrémisztette őt a felkéréstől. Ebben az interjújában mondta azt is, hogy azt azért nem jelentené ki, hogy sosem meztelenkedne többet a kamerák előtt. 

Sose fogom azt mondani, hogy sosem vállalok meztelenkedést, mert már csináltam, de úgy érzem, sokak fejében azóta is ez a kép ragadt meg rólam, én pedig szeretnék ebből az egyoldalú képből kimászni.