A leginkább autós interjúsorozatáról elhíresült James Corden regisztrált Redditen, és mindjárt arra buzdította az oldal többi felhasználóját, hogy kérdezzenek tőle, amit csak akarnak. Ha tudta volna, milyen kommentek érkeznek, talán nem lett volna ennyire lelkes. 

Ha nem tudná, a Reddit egy olyan regisztrációhoz kötött közösségi oldal, amin a felhasználók híreket és képeket oszthatnak meg egymással, vagy akár kérdéseket is tehetnek fel a többi redditezőnek. 

James Corden vagyok, Ben Winstonnal és a The Late Late Show Carpool Karaoke 5 további munkatársával. Kérdezz tőlem bármit! Kérdezz tőlünk bármit!

- írta bejegyzésében a tévés személyiség. 

Ami pedig ezután jött...

A redditezők egy nagy hányadától olyan kérdéseket  és megjegyzéseket kapott, amire biztosan nem számított. Például:

A bátyám barátnője játszotta le az egyik videótat az Youtube-fiókomból bejelentkezve. Azóta folyamatosan a te videóidat ajánlja oldal. Nem tudod, hogy lehet ezt megszüntetni?

Egy másik kommentelő azt kérdezte, nem hozhatnák-e inkább vissza a show-ba Craig Ferguson műsorvezetőt, aki 2005 és 2014 között volt a The Late Late Night Show házigazdája. 

A Reddit-felhasználók között akadt olyan is, aki seggfejnek és szarnak nevezte James Cordent.  Megint más azt kérdezte, hogyan vált James Corden ennyire kellemetlen személyiséggé, vajon a szülei nevelték-e ilyennek?

Ha el akarja olvasni a többi kínos kérdés, ide kattintva megteheti.