Lehet, hogy ön már rég ismeri Lizzót, ebben az esetben a két fotón kívül semmi újdonságot nem tartalmaz az ön számára ez a poszt. Merthogy jött ez a két elég konkrét fotó Lizzo hétfő esti, londoni fellépéséről, és ez egy jó alkalomnak tűnt, hogy akkor gyorsan megírjuk azt a hírt, hogy

Lizzo létezik.

Merthogy Lizzo egy 31 éves énekesnő már három albummal és több, milliós nézettségű videóklippel, de még soha nem volt róla szó nemhogy itt a Velveten, de az egész Indexen sem. Pedig úgy néz ki, ha most nem robban be a karrierje, akkor soha, és hát magán Lizzón nem fog múlni, mert amint a következő képen is látszik, ő aztán tényleg mindent belead.

Lizzo 1988-ban, Detroitban született, az eredeti neve Melissa Viviane Jefferson. Több együttesben is szerepelt, amíg végül megtalálta magának a hiphopos beütésű popzenére építő szólókarriert, Cuz I Love You címmel most áprilisban jelent meg a harmadik albuma, amihez a húzósláger a Juice.

Lizzo eddigi legnagyobb slágerének a Truth Hurts című dalt lehet tekinteni, ennek a videóját is idetesszük, hátha valakinek elnyeri a tetszését. Lizzo nagydarab, úgy is mondhatnánk, hogy plus size, tele van életkedvvel, hatalmas a hangja, és kétszer annyira odateszi magát, mint egy átlagos popsztár. Lizzo jelenleg minden erejével követeli magának a közönség figyelmét – ha úgy gondolja, nézze most ön is őt egy pár percig!