Egy hónapja indult Zac Efron Youtube-csatornája, amire eddig 9 videót töltött fel. Az első videóját 1,3 millióan, a másodikat 6,5 millióan látták, de az utóbbi hetekben feltöltött tartalmait már csak pár százezren nézték meg. Igen, tudjuk, az utóbbi videók még rövidebb ideje vannak fent, így nem nézhették meg annyian, mint az első feltöltéseket, mégis van egy olyan érzésünk, hogy ez a YouTube-csatorna nagyon hamar egyhangúvá fog válni. 

Főleg ahhoz képest, hogy milyen izgalmasan indult! A színész első videója például arról szólt, hogy 96 órát töltött a sivatagban. Ezt azonban leginkább csak edzőtermi videók követték, melyek még azoknak sem érdekfeszítőek, akik testépítéssel foglalkoznak. 

Egy kicsit olyan, mintha a színész valójában inkább egy edzős csatornát akart volna elindítani, ahhoz viszont sokkal szakmaibb tartalmakkal kellene megtöltenie a csatornáját. Például részletes edzéstervekkel és az izomfejlődést támogató étrenddel. 

Rengeteg sztár indított saját YouTube-csatornát az utóbbi időben, közülük az egyik legmasszívabb tartalomgyártó Will Smith, akinek a csatornáján a bungee jumpingtól kezdve cipőtesztig szinte mindenféle tartalmat megtalálni. 

Smith YouTube-csatornája mellett Zec Efroné különösképpen lehangolónak tűnik, mintha az utóbbi nem jött volna rá, hogy ennek a közösségi térnek pont az a lényege, hogy egy kicsit beavathatná a nézőit a hétköznapjaiba, ami valószínűleg és remélhetően nemcsak az edzésről szól. 

Persze, azzal sincs baj, ha csupán erről szeretne kommunikálni Zac Efron, de akkor nem ártott volna már az elején tisztáznia a rajongóival, mire is számíthatnak tőle.