GettyImages-107226953

Taylor Swift és Katy Perry végre elásták a csatabárdot

2019.05.31. 13:07 Módosítva: 2019.05.31. 13:23

A két énekesnő között még 2013-ban kezdődött a viszálykodás, amikor elvileg Katy Perry Taylor Swift több háttértáncosát is átcsábította magához. Az utóbbi években többször is beszóltak egymásnak (állítólag Katy Perry a Swish Swish című számát is Swiftnek címezte), de úgy tűnik, mostanra szent a béke köztük. 

Mindezt gondolhatjuk abból a gesztusból, amit Taylor Swift tett: Katy Perry frissen megjelent dalát, a Never Really Overt Taylor Swift felvette az Apple lejátszási listájára. Az énekesnő ezt írta az oldalon

Minden, ami velünk történik, része annak a sztorinak, amit majd egyszer elmondunk. A lejátszási listámon található dalok a betétdalai a  mostani történetemnek. Imádom ezt a playlistet hallgatni, amikor a konyhában táncpartit csapok, amikor hazavezetek, napfényes időben, vagy amikor agresszívan bunyóznék. Az összes számot imádom és nagyra értékelem. 

Igaz, kettejük közül nem Taylor Swift tette meg az első lépést: tavaly Katy Perry like-olta a másik énekesnő egyik Instagram-bejegyzését. 

Az utóbbi években kettejük közül Taylor Swift könyvelhetett el nagyobb szakmai sikereket. Katy Perry legutóbbi, 2017 nyarán megjelent albuma, a Witness csúfos kudarc lett, külsejének drasztikus megváltoztatását (hosszú feketéből rövid szőke frizurája lett) a rajongók többsége szintén nem díjazta. Az énekesnő akkor azzal magyarázta a nagy váltást, hogy elege volt abból a Katy Perryből, aki addig volt, az új frizurával új korszakot szeretett volna kezdeni. 

A Never Really Over című dala 6. stúdióalbumának első, beharangozó kislemeze.