IMG 7417

Közértreklám arca lett Liptai Claudia

2019.06.03. 15:20

Több, mint megtisztelő, ha egy akkora nagyvállalat, mint a Reál Hungária Kft. felkéri az embert arra, hogy a cégcsoport teljes megújulásának élére álljon és közvetítse azt

– írja Liptai Claudia az alábbi Instagram-posztban. A poszthoz tartozó fotók közértben készültek, ami alapján egyértelműnek tűnik, hogy a Reál élelmiszerbolt-láncról van szó, ezt a közértet fogja reklámozni Liptai Claudia. A közzétett szöveg arra is utal, hogy a színésznőt-műsorvezetőt egy piackutatás eredménye alapján keresték meg ezzel a munkával, mert ezek szerint ő az, akit a legtöbben látnak szívesen egy (közért)reklámban:

ez a döntés nem személyes szimpátia, hanem egy fogyasztói kutatás eredménye.

Közértreklám-fronton az utóbbi időben elég magasan van a léc Magyarországon, ezek után lehet, hogy sokan arra számítanak majd, hogy Liptai Claudia lesz az új Kasszás Erzsi vagy Icuka, de persze ne felejtsük a kínos reklámarcok helyett hasonlóan kínos szóviccekkel operáló vonalat se. Esetleg ötvözhetné a kettőt a Reál? Jó, jó, csak egy ötlet volt.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Közértreklám arca lett Liptai Claudia

Ő lesz az új Kasszás Erzsi a Reál Élelmiszernél? Majd kiderül, egyelőre csak az biztos, hogy a fogyasztók Liptai Claudiának örülnek a legjobban.

54 · Jun 03, 2019 03:20pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments