Nem sok figyelmet kapott Amy Schumer, amikor megszületett kisfia, pedig mennyire várta már, hogy véget érjen az időszak, amikor állandóan reggeli rosszulléttől szenvedett! Igaz, van egy jó mentsége, ha lemaradt a bébi világra jöttéről, ugyanis a komikusnő pont aznap szült, amikor Meghan Markle és Harry herceg első kisfia, Archie is megszületett. 

Amy Schumer azóta több Insta-képet is töltött már fel a fiáról, Gene Attellről, a legutóbbiból például az tudható meg, hogy mióta anyuka lett, nem bírja nézni A szolgálólány meséjét. 

Ok, szóval többé nem tudom nézni A szolgálólány meséjét

- olvasható a kép mellett. 

Az anyaság mellett a komikusnő arról sem feledkezett meg, hogy (ahogy terhessége alatt is), felhívja a figyelmet a várandóság idején jelentkező krónikus hányásra, illetve az endometriózisra, amivel szerinte nem foglalkozik eleget az orvostudomány, és ahelyett, hogy új gyógymódokat találnának ki a kezelésére, inkább a férfiaknak készítenek újabb potencianövelő szereket. 

Hogy kellően hangsúlyozza, mennyire fontos az ügy, még egy olyan videót is feltöltött Instagram-oldalára, amin éppen hány. 

Figyelem, csak akkor nézze meg a videót, ha bírja a gyomra a látványt!