Csütörtökön váratlanul robbant be a műsorvezető rapid házassága a köztudatba. Ami talán még az alaphírnél is nagyobbat szólt, a tény, hogy egy indiai férfit választott, méghozzá alig pár hét ismeretség után.

Demcsák már a gyűrűjét is közszemlére tette, közben pedig érkeznek a szkeptikus hangok a friggyel kapcsolatban.

A műsorvezető boldogan osztotta meg jegygyűrűjét Instagram-oldalán követőivel, közben pedig szinte a teljes hazai sajtó a váratlan házasságon pörög:

A Blikk például megkérdezett egy pszichológust, hogy mit gondolnak az esetről:

A kezdeti, felhőtlen boldogság után gyakran előjönnek a gazdasági, kulturális, vallási és egyéb különbségekből adódó nehézségek. Közös gyermek vállaláskor is fejtörést okozhat, hogy a gyerek milyen identitást választ magának, a döntéskor pedig rivalizálás indulhat el. A statisztikára természetesen rá lehet cáfolni, mert minden kapcsolat más, ha a két fél kiküszöböli a nehézségeket, sok gazdagságot is adhat egy ilyen kapcsolat – nyilatkozta a lapnak dr. Horváth Györgyi klinikai szakpszichológus.  

A Bors pedig Singh Vikit kereste fel, aki indiai édesapa mellett nőtt fel, így nyilván rendelkezik ismeretekkel az indiai hagyományokkal, szokásokkal kapcsolatban.

Az énekesnő szerint, Demcsáknak arany élete lesz.

A közösségi oldalakon vegyesen fogadták az emberek a váratlan hírt. Sokan szkeptikusak a hirtelen házasság sikerességét illetően, egyesek pedig féltik az egyszer már egy rossz házasságot megélt Demcsákot. Míg a rajongók, követők kifejezetten örülnek az elmúlt időszakban sok mindent átélt műsorvezető boldogságának.