Döcögősen indult Demcsák Zuzsa házassága, majd úgy tűnt, megtalálta nagy álmát, az ideális családmodellt. Azonban állítása szerint a férje keveset foglalkozott a családdal, és másfél év alatt többször is különéltek. Végül a válókereset beadása mellett döntött a műsorvezető. Vállalkozó férjével egy dzsiptúrán ismerkedtek meg, majd több homályos ügyük is volt, maffiavádak is érték őket. Demcsák egy ideje nem viselte a jegygyűrűjét, idén nyáron pedig külön üdült férjétől.

"Több mint egy éve nagyon rossz a házasságom, miközben én mindent megpróbáltam, hogy megadjam a gyerekeknek azt a hátteret, amelyben én felnőttem. A szüleim negyven éve házasok, a nagyszüleim hatvanöt éve, és én is erre vágytam az élettől" – mondta a Blikk pénteki interjújában Demcsák Zsuzsa a válásáról. Könnyek között mesélt a lapnak a másfél éve tartó nehéz időszakáról, és elmondta, a fő gond az volt, hogy férjével, Kiss Józseffel más családmodellben nevelkedtek. "Gyakran még a gyerekekkel kapcsolatos dolgokat sem tudtuk megbeszélni, és mi semmi időt nem töltöttünk kettesben. Azt éreztem, hogy nincs jelen az életünkben, nem számíthatunk rá" – tette hozzá. Az is kiderült, az elmúlt másfél évben többször is külön éltek. Demcsák és férje 2004 nyarán házasodtak össze, nyolc éve házasok.

Dzsiptúrán ismerkedtek meg, azonnal veszekedtek

Demcsák Zsuzsa a barátai által szervezett dzsiptúrán ismerte meg Kiss Józsefet, akivel pár órán belül össze is veszett. "Felvitt egy iszonyú meredek lejtő tetejébe, és közölte, hogy innen én vigyem le az autót. Sose féltem a kocsiktól, de ez nagyon ijesztőnek tűnt. Először csak tiltakoztam, mire ő nyugtatgatott, ettől persze még idegesebb lettem, végül már kiabáltam vele" – nyilatkozta 2004. augusztus 19-én, házassága előtt egy nappal Demcsák Zsuzsa a Velvetnek. Hét hónap ismeretség után Kiss Józseffel összeházasodtak, egy közös horvátországi nyaralás után döntöttek az esküvő mellett: rájöttek, hogy nem akarnak tovább keresgélni, mindketten megtalálták, akit kerestek. A vállalkozó Kiss József majdnem tíz évvel idősebb a műsorvezetőnőnél, házasságuk alatt távol maradt a médiától. Demcsák Zsuzsa korábban azt nyilatkozta, a férje be is adná a válópert, ha a médiát meghívták volna az egyébként szűkös, hatvanfős esküvőre.

A párnak 2006. június 26-án megszületett második gyerekük, Tamara, aki másfél évvel később született, mint a fiuk, Benedek. 2007 elején úgy tűnt, Demcsák karrierje nagyot lendül: kormányszóvivői posztot ajánlottak neki, ez a lehetőség azonban ugrott egyrészt a blogja, másrészt a férje üzletei miatt. A blogjában arról értekezett, mennyire szereti a Szent István parkot, ahol tiszta, jól szituált szülőkkel találkozik. Továbbá azt is leírta, szörnyűnek tartja, ha a gyermeke a legrosszabb szociális helyzetű csoportba kerül. Később a posztjait visszavonta, és azt nyilatkozta, rájött, hülyeséget csinált.

2005-2007: Demcsák társtulajdonosa volt férje szerencsejátékos cégének

Mindeközben férje, Kiss József üzleti kapcsolataira is fény derült, kikérdezték a Koszi-klánról, a klán feje korábban közös céget üzemeltetett Demcsák férjével. A Koszi-klánt 28 hónapnyi nyomozás után állították bíróság elé, a csoport a 2005 márciusában elkövetett diósdi kettős gyilkosság miatt került látótérbe, többek között zsarolásért, bankrablásokért, gyilkosságokért, illegális olajkereskedelemért kellett felelniük. A csoport egy-egy akcióhoz ötven felfegyverzett katonát is bevetett. Kiss József a szerencsejátékos és vendéglátóipari cégekből kiszállt, bár az egyikben még akkor is benne volt, amikor bandát irányító Sz. István előzetesbe került. 2005 és 2007. február között Demcsák Zsuzsa is társtulajdonosa volt az egyik szerencsejátékos cégnek. A kínos üzleti kapcsolatoktól a pár igyekezett szabadulni, például ajándékozással, az újságokban szereplő állítások miatt - hogy maffiakapcsolataik vannak - pedig pert indítottak. 2008 ősztől Jakupcsek Gabriella helyét vette át a TV2 reggeli műsorában, ahol máig műsorvezetőként dolgozik. 2008 decemberében a műsorvezetőnő bevitte a fiát dolgozni, ezzel szaporítva a Mokka felejthetetlen pillanatait: a kisfia élő adásban közölte, kakilnia kell.

Demcsák Zsuzsa és férje harmadik gyereket is tervezett, legalábbis arra a kérdésre, miért nem viseli a jegygyűrűjét azt reagálta, a házasságával minden rendben van. Olyannyira, hogy újból vállalnának gyereket. 2011 márciusában azt nyilatkozta a műsorvezetőnő, a férje mellette áll a bajban, még akkor is, amikor háztartási balesete volt, ott állt mellette a traumatológián - ez ébresztette rá Demcsákot, mennyire szereti a férjét. 2012-ben azonban már a házasságuk megmentésén dolgoztak, a pletykák szerint egy közös, februári nyaralással igyekezték azt helyretenni, azonban nyáron már külön vakációztak.

A celebválások sorát Heidi Klum és Seal kezdte januárban, az álompárnak kikiáltott házaspár akkor látszólag ok nélkül vált, hivatalosan kibékíthetetlen ellentétekre hivatkoztak. Mádai Vivien májusban jelentette be, hogy nyolc hónap után válik férjétől, talán a gyerekkérdés miatt és talán mert mindketten "kicsit szorították a másikat". Xantus Barbara és Szurdi Miklós nyáron jelentették be, hogy beadják a válópert, majdnem két évtized házasság után. A házat is eladásra hirdették, hogy mindketten kisebb lakásba költözzenek.