A színésznő hetek óta várja, hogy a csaló építési vállalkozó megtérítse 7 milliós kárát! Az utolsó határidő, amíg ezt még megteheti, péntek délután. Kapócs soha sem fogja megbocsátani, a rengeteg stresszt és azt, hogy gyermekétől vették el a pénzt.

Ha kell, a nyilvánosság előtt, minden eszközt megragadva fogja behajtani a tartozást. Elvesztette a türelmét, így minden eszközt megragad majd, hogy elszámoltassa a vállalkozót. 

Kapócs ultimátumot adott a férfinak, aki ezidáig nem utalta el a tartozást, amennyiben a határidő lejártáig sem landolnak a milliók a színésznő számláján, "kegyetlen hadjáratot" ígér a vállalkozóval szemben.

 Elindult a visszaszámlálás! Péntek délután hat óráig kell megkapnom az édesanyjától a 7 millió forintot, amit Amerikából utal, és ami 3. hete nem ér ide. Ezt az utolsó határidőt is csak az ügyvédjére való tekintettel kapta. Amennyiben nem kapom meg a pénzt, az egész ország lépésről lépésre nyilvánosan tájékoztatva lesz péntektől mindennap az ügyem kimeneteléről - nyilatkozta Kapócs Zsóka a Blikknek.