Mint vidéki lány, Nádai Anikó örömmel fogadta, hogy felkérték műsorvezetőnek a Házasodna a gazda című realitybe, és alig várta, hogy visszatérhessen a természetbe. A Velvetnek elmondta, hogy nem költözne vissza, de frissítő volt számára, hogy újra vidéken lehet. A sorozat első epizódjának premiervetítésén Nádai Anikó azt mesélte nekünk, mennyire a szívéhez nőttek a szereplők, és hogy őszintén vágyik arra, hogy sikerüljön rátalálniuk a szerelemre.

A műsorvezető párhuzamosan forgatja az Anikó showt és a vidéken zajló realityt is, de nagyon jól bírja a pörgést. Egyedül a rengeteg utazás meríti ki. Elmondása szerint ez volt az első olyan műsor, ahol egyáltalán nem izgult a felvételek alatt, annyira el tudott merülni a szereplők személyiségében.

Sokáig nem tudtam, hová tartok. De aztán rájöttem, hogy ez az én utam. Szeretek szerkesztőként vagy castingokon is dolgozni, de a műsorvezetés áll a legközelebb a szívemhez.

Egyébként anya és fia is nagyon jól vannak. Patrik több forgatásra is elkísérte édesanyját, ahol az állatok babusgatása mellett lehetősége nyílt kombájnon is utazni.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Nádai Anikónak megvolt az első olyan műsora, ahol egyáltalán nem izgult felvételkor

Nádai Anikóval indul újra a vidéki párkereső reality, a Házasodna a gazda. A műsorvezető elmesélte a Velvetnek, hogyan éli meg a forgatást.

48 · Jun 08, 2019 12:26pm Tovább a kommentekhez
Facebook Comments