Gáspár Győző otthonába 2017-ben tartott házkutatást a NAV, amikor nemcsak készpénzt, de autókat és ékszereket is lefoglaltak. A híresség ellen akkor költségvetési csalás és sikkasztás miatt indult nyomozás. Például azzal is vádolták Gáspár Győzőt, hogy édesapja cégéből 50 millió forintot vett ki, ami után aztán nem adózott.

A Blikk szúrta ki, hogy a család valószínűleg még 2 évvel ezelőtt lefoglalt ékszereit, többek között egy Evelin feliratú karkötőt is árverésre bocsátott a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, amit most bárki megvehet. 

Valóban, ezek a mi ékszereink, de mást most nem kívánok mondani

- nyilatkozta a Blikknek szűkszavúan Gáspár Győző.

Az adóhatóság aukciós oldalán összesen 24 ékszer vásárolható meg, köztük egy Győző-feliratú medál és egy több mint 650 ezer forintra becsült, 14 karátos nyaklánc, de van Versace-logóval ellátott karkötő is. Sőt, még két aranygyűrű is szerepel a tételek között (20 ezer forintért), amit valószínűleg a Gáspár házaspár eljegyzési gyűrűje. Az árverésen megvásárolható ékszerek összértéke majdnem 6 millió forint. 

A Blikk forrása szerint a családot nagyon megviselte, hogy a NAV elárverezi az ékszereiket, melyekhez sok kedves emlék fűzi őket. Ha kell, Gáspár Győző jogi lépéseket tesz, hogy visszaszerezze őket.