Az exrádiós kissé a háttérbe szorult a MusicFM megszűnése óta, most elárulta, hogy mikor térhet vissza az éterbe, valamint azt is kifejtette, hiába forszírozzák sokan, nem áll össze újra Boros Lajossal. 

 Bochkor hosszú hallgatás után szólalt meg karrierjével kapcsolatban, és elárulta a Borsnak, hogy valójában nincs mit elárulnia, ugyanis még semmi sem biztos rádiós visszatérését illetően. 

Jelenleg is tárgyalok, ami a rádiózást illeti, vannak már munkák kilátásban, de egyelőre nem mondhatok ennél konkrétabbat 

– mondta el a lapnak az exrádiós.

A rádiós munkával kapcsolatos bizonytalanság azért is furcsa, mivel volt MusicFM-es társa, István Dániel már újra dolgozik, sőt egykori partnere, az egyébként komoly betegséggel küzdő Boros Lajos is.

Erre, az egyébként érzékeny témára is kitértek az interjú során, amire Bochkor annyit reagált, ugyan élete legsikeresebb időszaka volt, mikor Borossal dolgozott, de nem szeretné megismételni, és nem is ápol barátságot egykori kollégájával.

Igazság szerint nem is beszélünk (...) Szép volt, jó volt, felejthetetlen időszak volt a miénk, de a jövőben mi már nem fogunk együtt dolgozni! 

- mondta Bochkor.

 Boros nem zárkózott el ennyire a közös projekttől, egy korábbi Blikk interjúban azt mondta, ha megkeresnék egy újabb kollaborációval kapcsolatban, akár még igent is mondana.