Egy nap alatt 20 millió megtekintés fölé ért Taylor Swift új számának még újabb videóklipje, amelynek címe You Need to Calm Down. A klip fő különlegessége, hogy megjelenik benne maga Katy Perry, akivel Swift évekig viszálykodott, de az utóbbi időben úgy tűnt, mintha békülőfélben lennének. A videó utolsó kockái azt demonstrálják, hogy valóban szent a béke.

A klip egyébként egy szex nélküli melegorgia, mivel Swift a videóban egy szinte csak melegek által benépesített álomvilágban ébred fel. A klip statisztái között szerepelnek a Queer Eye című netflixes, átalakítós reality főszereplői, illetve egy csomó drag queen RuPaul műsorából, akik mind-mind egy-egy popénekesnőt alakítanak Lady Gagától Adele-en keresztül Taylor Swiftig. Feltűnik maga RuPaul is, plusz Adam Lambert, Ellen DeGeneres, Laverne Cox és Jesse Tyler Ferguson a Modern családból.

A klip leghíresebb nemmeleg szereplője Ryan Reynolds.

És még egy érdekesség: az idei Met-gálán Katy Perry szintén hamburgerjelmezt viselt, mint ebben a klipben. Taylor Swift itt hasábkrumpli-ruhában van mellette, hogy ezzel is kifejezzék, mennyire összetartoznak.