Yvonne Dederick egy időben a TV2 társtulajdonosa volt, de a legtöbben onnan ismerik, hogy szerepelt a Feleségek luxuskivitelben című műsor második évadában. Az üzletasszony most úgy döntött, hogy vlogot indít, azaz Youtube-videókban mutat meg még többet az életéből. Az első rész a múlt éjjel került fel a netre, és fő témája a fitnesz és az edzés, azzal a mondattal kezdődik, hogy:

Kicsit fitneszre veszem a kutyámat is, aki túlsúlyos – eljön velem a reggeli futásomra.

A videón Yvonne Dederick egy sportolással töltött reggelét lehet végignézni, a felvétel még valamikor a télen vagy tavasz legelején készülhetett, ahogy a videóban látható kopár erdőt elnézzük.

A videóból csomó minden kiderül arról, hogyan és miket szokott Yvonne Dederick edzeni, illetve a híresség a sportmúltjáról is sokat beszél. Amerikában annak idején aerobikkal foglalkozott, cheerleader is volt, sőt:

Az egyetemi éveim alatt elkezdtem testépíteni, amit egy darabig csináltam, de aztán túl izmos lettem, amit nem tartottam megfelelően nőiesnek.

A videóhoz egy sajtóközlemény-interjú is tartozik, amit az alábbi legördülő keretesben lehet teljes egészében elolvasni.

Yvonne Dederick videósorozatot indított a Youtube-on

Ez nem egy klasszikus YouTube vlog. Stílusában abszolút eltér azoktól, amit ismert Youtuberek készítenek, de nem tervezek youtuberré válni. Sok embert kíváncsivá tett, hogy milyenek a hétköznapjaim, bizonyos témakörökben mi a véleményem. Ebből született meg a vlog gondolata, hogy ezáltal igényes, videó formájában tudjam megosztani, megmutatni azoknak az embereknek akik kíváncsiak rám.

Két évvel ezelőtt hoztam egy döntést. Belevágtam egy számomra eddig ismeretlen világba, amitől sokan óva intettek. Szerepet vállaltam egy reality showban. Kíváncsi voltam, hogy mi zajlik a színfalak mögött, milyen a „celebek” élete. Meg akartam tudni, hogy a jelenlegi ügyfeleink számára hogyan tudnék hiteles segítséget nyújtani. Szerettem volna megérteni ezt a világot, hiszen multinacionális cégek vezetőjeként teljesen más szemszögből figyeltem a médiát. YouTube csatornám segítségével szeretném beavatni a mindennapjaimba, mindig az aktuális történésekbe, eseményekbe az embereket, bízom abban, hogy ezáltal jobban megismernek az emberek és az esetleges velem kapcsolatos kérdésekre választ kapnak.

Sok kérdést kapok nap, mint nap a közösségi felületeimre, és ezek után a megkeresések után döntöttem úgy, hogy akkor feldolgozom őket videó formájában.

A csatorna témáit igyekszem nagyon sokszínűen összeválogatni: sport, egészséges ételek, edzés, öltözködés, kultúra, női vezetőket érintő témák is felkerülnek a palettára. Illetve, azt is tervezem, hogy üzleti témákban is fogunk forgatni a közel jövőben.

Természetesen nem maradhat el a társkeresés, a korunk egyik kulcsfontosságú témája. Amiben úgy érzem, hogy minél otthonosabban mozgom, hiszen saját befektetésem a realMe-nek is ez a fő profilja. A realMe egy társkereső applikáció és közösségi mozgalom, de erről bővebben fogok beszélni a sorozatomban.

A témákat és a videóval kapcsolatos véleményeket mindig a közvetlen kollegáim véleményére alapozom, illetve azoknak a remek szakembereknek véleménye is érdekel, akikkel nap, mint nap együtt dolgozunk különböző projekteken. De az igazi visszajelzést mindig a gyerekeimtől kapom. Az ő véleményükre nagyon oda figyelek. A lányom Catherine - művésznevén Mardoll -, aki Amerikában építi karrierjét mindig nagyon őszinte velem és nagyon jó meglátásai vannak; legyen az negatív vagy pozitív, igyekszem megfogadni. A fiaim pedig szintén nagy kritikusok, nekik az első részt most direkt nem mutattam meg kíváncsi vagyok mi lesz a reakciójuk…

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Yvonne Dederick: „az egyetemi éveim alatt elkezdtem testépíteni”

„Túl izmos lettem, amit nem tartottam megfelelően nőiesnek” – meséli magáról új videójában a Feleségek luxuskivitelben sztárja.

89 · Jun 18, 2019 09:19am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments