Visváder-Palácsik Lillát sokan nővére, Vajna Tímea miatt ismerik, de már saját jogon is híres fotósként, illetve reality-szereplőként. Ami mellé influenszerkedik is, és a napokban férjével közös, romantikus fotót posztolt egy kampány hirdetéseként az Instagramra, amin Palácsik egy magasított derekú nadrágban bújik oda férjéhez, aki óvó mozdulattal simít végig felesége hasán. A poszt kapcsán sokan találgatni kezdték, hogy ezek szerint Palácsik akkor babát vár-e, amire a híresség egy másik posztban, a kommentek között válaszolt, amint azt a Blikk is kiszúrta:

Nem várok kisbabát. Bár ha várnék, sem lenne gond, tudom, hogy egyszer nagyszerű szülők leszünk, de kezdetben még csak egy kiskutyát szeretnénk! A kép csalóka, ezek szerint a magasderekú nadrág nem mindenkinek áll jól.

Visváder-Palácsikék egyébként a fotókat a Braies-tó mellől posztolták, ez a hely Olaszország északkeleti részén található, a Dolomitok északi részén. Ettől a helytől nem túl messze fekszik egyébként Cortina D'Ampezzo, a város, ahol 1956-ban téli olimpiát rendeztek, és ahol a hétfő bejelentés szerint 2026-ban újra téli olimpia lesz, igaz, ezúttal Milánóval közös rendezésben.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Palácsik Lilla nem terhes, csak nem áll jól neki a magasderekú nadrág

Vajna Tímea húga posztolt egy olyat az Instagramra, amit sokan bejelentésnek vettek. Palácsik Lilla azt mondja, egyelőre csak kutyát szeretnének.

124 · Jun 26, 2019 11:54am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments