Ha egy úr ruhát vásárol egy hölgynek, az öröm. Engem is boldogsággal tölt el, ha látom a párom arcán jókedvet

− mondta Zacher Gábor a Spektrum Home-on futó NőComment! című talkshow vasárnapi adásában.

A toxikológus Ábel Anitáék vásárlási szokásairól szóló beszélgetésébe csöppent bele, ahol elmondta, szerinte az ember sokkal nehezebben vásárol meg magának valamit. Ezzel szemben azonban úgy véli, ha férfiként vásárolunk egy nőnek, már teljesen más felállás, ez ugyanis boldogsággal tölt el.

A shoppingolás mellett a függőség és a szenvedély volt az adás fő témája. Zacher elmesélte, hogy még mindig nagy rajongója a pipáknak, amelyeket mániákusan gyűjt otthonában, illetve azok kiválasztását is egy szeánsznak éli meg a boltokban. Továbbra is szerelmese a mogyorós csokinak, ahogyan a koffeinnek, a dohánynak, de az edzésnek is.

A doktort arról is megkérdezték, hogyan viszonyulnak az emberek saját függőségeikhez. Zacher elmondta, hogy a legtöbbjüket nem riasztja vissza a cigaretták dobozán lévő rémkép. Állítása szerint a fiatal srácokat esetleg az húzhatja vissza a dohányzástól, hogy udvarlás során a lány azt mondja nekik, hogy büdösek a cigi miatt. A drogfüggők esetében pedig van, hogy halálközeli állapotba kell kerülnie a betegnek, hogy ráeszméljen, változtatnia kell.

Zacher Gábor szerint a szerektől való függés mellett komoly problémák vannak a szülők és gyermekeik közötti kapcsolattal is. Elmondása szerint ugyanis a magyar szülők átlagosan 7 percet beszélnek egy nap a gyermekükkel, ami miatt elidegenednek egymástól a családtagok. Emellett arról is beszélgetett a műsorvezetőkkel, hogy a legtöbb ember bizony a közösségi médiától függ.