A Havas Jont alakító színész a napokban lett figyelmes arra, hogy néhány rajongója adománygyűjtésbe kezdett a nevében – írja az MTV.

A hűséges fanok a gyűjtés szövegében leírták, mennyire hálásak Haringtonnak azért, amiért a képernyőre vitte Havas Jon karakterét, és hogy játéka minden pillanatát imádták. A színészt annyira meghatotta a kezdeményezés, hogy maga is beszállt, méghozzá hatalmas összeggel.

A rajongók célkitűzése 50 ezer dollár lett volna, a színész adományával azonban már kicsit többet is sikerült összegyűjteniük. Az összeget egyébként a Mencap nevű, tanulási nehézségekkel küzdő embereket támogató szervezetnek adják majd, amelyet Harington már közel 7 éve patronál.

Azok, akik létrehozták a nevemben ezt az oldalt, és azok, akik hozzájárultak a gyűjtéshez vagy üzeneteket hagytak, kérem, hogy fogadják a legmélyebb és leg szívből jövőbb köszönetemet. Ezek a felajánlások felemelték a szívemet és könnyeket csaltak a szemembe. Ez a leggyönyörűbb ajándék, amit kaphattam.

írta a meghatódott színész, akit valószínűleg tényleg nagyon pozitívan ért a hír, hiszen komoly gondokkal küzdött a Trónok harca befejezése után.