Jó, kétségtelen, nem olyan nagy szenzáció, mint ha egy újpesti rapper tenné ugyanezt, de azért hátha lesz, akit érdekel:

Kit Harington rehabra ment.

A Trónok harcában Jon Snow-ként megismert, 32 éves, angol színész számára nem volt könnyű az elmúlt időszak. A hírek szerint roppant kimerítő volt a sorozat utolsó epizódjainak forgatása, ráadásul tavaly azzal is megvádolták, hogy megcsalta a feleségét, holott állítása szerint ebből semmi sem igaz.

A Page Six úgy tudja, hogy az angol színész egy luxuskategóriás intézményben van Connecticutban, hogy a stressz és alkoholproblémák miatt kezeljék. A színész szóvivője egy közleményt is eljuttatott a US Weeklynek:

Kit úgy döntött, hogy a munkamenetrendjében beállt szünetet arra használja ki, hogy eltöltsön egy kis időt egy wellness-létesítményben, hogy feldolgozzon néhány személyes problémát.

A fenti lapok úgy tudják, hogy ez a bizonyos idő egy hónap lesz. A Trónok harca nyolc évadát lezáró utolsó epizód tíz nappal ezelőtt került adásba, Harington a hírek szerint ekkor már bent volt a rehabon. Amíg a rajongók meglehetősen felháborodtak az utolsó részek minőségén, addig a szereplők könnyek között búcsúztak a sorozattól.