Szinte minden híresség megtapasztalja, milyen őrültek tudnak lenni a rajongói. Egyesek telepakolják a képeivel a szobájuk falát, vagy fáradhatatlanul bombázzák üzenetekkel kedvencüket, de sajnos akadnak olyanok is, akik túl mennek a határokon.

Legutóbb arról írtunk, hogy Chloe Grace Moretz-et többször is zaklatták már a saját házának ajtaja előtt, Tóth Andival azonban még ennél is sokkal durvább dolog esett meg.

Vannak nagyon kedves emberek, de akadnak szép számmal olyanok is, akik túllépik a határt, és ocsmány üzenetet küldenek. Nagyon betegesek, szexuális fétisben szenvednek, és szörnyű dolgokat írnak

– mesélte az énekesnő a Borsnak.

A férfi neve akkor tűnt fel Tóth Andinak, amikor már sokadik alkalommal találkozott vele a levelei között. Eleinte kedves volt, de miután az énekesnő összejött akkori barátjával, a férfi stílusa teljesen megváltozott.

Azzal fenyegetőzött, hogy megöl. Megírta, hogy a következő héten az ő lakhelyén koncertezem, és ő ott fog állni a tömegben, és le fog szúrni. Nagyon ijesztő volt.

Az őrült rajongó fenyegetése nem merült ki üres szavakban. Tóth Andi valóban észrevette őt a tömegben, de higgadt maradt, és mindössze annyit mondott a stábnak, hogy aznap nem szeretné, ha a közönség túl közel jönne hozzá.

A történet azonban itt még nem ér véget.

Az öltözőm egy hosszú folyosóról nyílt, a színpad mellett, és oda igyekeztem, amikor megláttam, hogy az átjáró végében áll. Rémisz­tő jelenet volt. Azonnal szóltam, hogy vigyék el, körbevettek az őrök, és a sofőröm, így nem történt baj

– emlékezett vissza az énekesnő.

Bár az őrült rajongót minden felületen letiltotta, a férfi valahogy rátalált Tóth Andi régi e-mail címére, ahová egy éven át küldözgetett neki értelmetlen, beteg hangulatú verseket. Szerencsére az erőszakos fan azóta eltűnt, de az énekesnő még most sem szívesen gondol rá, azt pedig a mai napig sem tudja, hogy valóban volt-e kés a férfinál. Annak mindenesetre örül, hogy ennyivel megúszta a dolgot.