Még márciusban volt, hogy Marsi Anikónak egy balesetben eltört a combcsontja, de azóta eltelt bő három hónap, és a TV2 műsorvezetője, aki egyben Palik László neje is, már felépült, újra elkezdett futni járni. Ebből az alkalomból készítettek vele egy jó hosszú interjút, szóval ha kíváncsi a lábadozás részleteire, kattintson át a Blikkhez!

A beszélgetésből kiderül például, hogy a 44 éves műsorvezetőnő nem tud magas sarkú cipőben járni, de talán azzal a válasszal tudjuk önt a leginkább meggyőzni arról, mennyire izgalmas ez az interjú, amit Marsi Anikó arra a kérdésre adott, hogy hiúnak tartja-e magát (merthogy a kérdező szerint akinek látható hegek vannak a lábán, annak tartania kell a strandszezontól, de Marsi Anikónak nem kell, mert neki meggyógyultak a hegei):

Alapvetően hiú vagyok, de nem extrém, inkább amolyan átlagos módon. Azt is elfogadtam, hogy nem vagyok modellalkat. Persze én sem vagyok mindig megelégedve azzal, amit látok. Néha vágyom olyan testre, mint amilyen például Rubint Rékáé, de tudom, hogy arra a hatalmas mennyiségű munkára, amit ő elvégez az alakja érdekében, én képtelen vagyok. Szerintem igen tisztességesen sportolok, ám a diéták nem az erősségeim.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
Marsi Anikó: „Néha vágyom olyan testre, mint Rubint Rékáé”

A TV2 műsorvezetője meggyógyult a combcsonttörésből, és azt mondja, hiú ugyan, de csak átlagos módon, elfogadta, hogy nem modellalkat.

389 · Jul 06, 2019 10:45am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments